Vill du ge dina fötter det lilla extra?

Jag kommer hem till dig och utför behandlingen.

Mobil: 070-238 40 81


Medicinsk fotvård

60 min 700 kr

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Nagelbanden rensas och naglarna klipps. Slipar och fräser om det behövs. Förhårdnader, liktornar, vårtor tas om hand om sådant finns och foten filas. Behandlingen avslutas med en fotmassage.

Medicinsk fotvård med fot och underbensmassage

80 min 800 kr

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Nagelbanden rensas och naglarna klipps. Slipar och fräser om det behövs. Förhårdnader, liktornar, vårtor tas om hand om sådant finns och foten filas. Behandlingen avslutas med en fot & underbensmassage.


Fot-SPA

60 min 650 kr

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Sedan följer en skrubb av fötterna. Naglarna klipps och foten filas.  Behandlingen avslutas med en lugn fot massage.
Vill du ha hjälp med hälsprickor m.m. dvs det som tillhör medicinsk fotvård bokar du tjänsten medicinsk fotvård istället.

Fot-SPA med underbens massage

80 min 850 kr

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Sedan följer en skrubb av fötterna. Naglarna klipps och foten filas.  Behandlingen avslutas med en lugn fot & underbens massage.
Vill du ha hjälp med hälsprickor m.m. dvs det som tillhör medicinsk fotvård bokar du tjänsten medicinsk fotvård istället.


Friskvårds fotvård

60 min 690 kr 

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Detta är enklare fotbehandling för trötta och ömmande fötter. Vi pratar om förebyggande fotvård. Behandlingen avslutas med en fotmassage. 

Den här tjänsten är godkänd för friskvårdsbidrag.


Onlinebokning via Boka direkt 

Boka_tid_Vitjpeg

mobil: 070- 238 40 81 
e-post: info@zimbaz.se  

Tar ej emot remisser från Region Dalarna.