Behandlingar

Vill du ge dina fötter det lilla extra och önskar få en fotbehandling hemma hos dig?

Jag är ambulerande medicinsk fotterapeut i Avesta kommun, vilket innebär att jag kommer hem till dig och utför behandlingen du önskar.

Mobil: 070-238 40 81

Jag arbetar oregelbundna tider under veckodagarna och kan ibland inte svara i telefon när jag är hos kund, men återkommer så snart jag kan.


Medicinsk fotvård

60 minuter. 700 kr

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Nagelbanden rensas och naglarna klipps. Slipar och fräser om det behövs. Förhårdnader, liktornar, vårtor tas om hand om sådant finns och foten filas. Behandlingen avslutas med en fotmassage.

Fot-SPA

60 minuter. 750 kr inkl. moms

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Sedan följer en skrubb av fötterna. Naglarna klipps och foten filas. Behandlingen avslutas med en lugn fot massage.

Vill du ha hjälp med hälsprickor m.m. dvs det som tillhör medicinsk fotvård bokar du tjänsten medicinsk fotvård istället.

Friskvårds fotvård

60 minuter. 700 kr inkl. moms

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Detta är enklare fotbehandling för trötta och ömmande fötter. Vi pratar om förebyggande fotvård. Behandlingen avslutas med en fotmassage. 

 

Välkommen med din bokning av fotvård på det sätt som passar dig bäst:
• Ring eller skicka ett sms-meddelande till: 070- 238 40 81
• E-post: info@zimbaz.se 
• Använd boknings formuläret här på sidan.


Boka behandling

Viktig information: Efter att du tryckt på "Skicka din bokning" och godkänt att "Jag är inte en robot" så kan du behöva trycka på "Skicka din bokning" på nytt för att anmälan ska skickas iväg. Skulle det vara problem så går det bra att maila mig till: info@zimbaz.se

 

Bokningsvillkor

Bokningen godkänner att du läst och accepterar villkoren. 

Betalning
Betalning sker på plats. Kortbetalning(izettle), swish eller kontant. 

Avbokning
Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. Ej avbokad tid debiteras. Avbokning ska ske via e-post till info@zimbaz.se och det ska tydligt framgå att du vill avboka, vilket sedan ska bekräftas av mig (Anna).

GDPR
Den 25 maj 2018 infördes en ny dataskyddsförordning, GDPR, inom EU. För mig är det viktigt att du känner dig trygg i min behandling av dina personuppgifter. De uppgifter som tas in vid en bokning är förnamn och efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Jag samlar in nämnda uppgifter för att kunna ha kontakt med dig för tjänsten du bokat och som underlag i bokföring. Uppgifterna sparas i 2 år efter vår senaste kontakt, dock med undantag av de uppgifter som krävs enligt Bokföringslagen, 7 år.

Dina personuppgifter finns endast hos mig och du kan närsomhelst be att få veta vilka personuppgifter som finns hos mig (Anna) och/eller få uppgifterna borttagna. Skicka då e-post till: info@zimbaz.se


Jag tar ej emot remisser från Region Dalarna