Vill du ge dina fötter det lilla extra?

Jag kommer hem till dig och utför behandlingen.

Mobil: 070-238 40 81


Ny prislista från 1 oktober 2022

Medicinsk fotvård

60 min 600 kr

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Nagelbanden rensas och naglarna klipps. Slipar och fräser om det behövs. Förhårdnader, liktornar, vårtor tas om hand om sådant finns och foten filas. Behandlingen avslutas med en fotmassage.

Medicinsk fotvård med fot och underbensmassage

80 min 800 kr

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Nagelbanden rensas och naglarna klipps. Slipar och fräser om det behövs. Förhårdnader, liktornar, vårtor tas om hand om sådant finns och foten filas. Behandlingen avslutas med en fot & underbensmassage.


Fot-SPA

60 min 650 kr

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Sedan följer en skrubb av fötterna. Naglarna klipps och foten filas.  Behandlingen avslutas med en lugn fot massage.

Lackning av tånaglar ingår med eget lack. Vill du ha tånaglarna lackade med lack från CND tillkommer en kostnad på 120 kr. Nagellacket från CND får du behålla.

Vill du ha hjälp med hälsprickor m.m. dvs det som tillhör medicinsk fotvård bokar du tjänsten medicinsk fotvård istället.

Fot-SPA med underbensmassage

80 min 850 kr

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Sedan följer en skrubb av fötterna. Naglarna klipps och foten filas.  Behandlingen avslutas med en lugn fot & underbens massage.

Lackning av tånaglar ingår med eget lack. Vill du ha tånaglarna lackade med lack från CND tillkommer en kostnad på 120 kr. Nagellacket från CND får du behålla.

Vill du ha hjälp med hälsprickor m.m. dvs det som tillhör medicinsk fotvård bokar du tjänsten medicinsk fotvård istället.


Friskvårds fotvård

60 min 690 kr 

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Detta är enklare fotbehandling för trötta och ömmande fötter. Vi pratar om förebyggande fotvård. Behandlingen avslutas med en fotmassage. 

Den här tjänsten är godkänd för friskvårdsbidrag.


Lackning av tånaglar -Exklusive Nagellack

50 kr

Boka detta alternativ om Du har ett eget nagellack som du vill använda. Vill du kanske ha ett nytt nagellack bokar du den andra tjänsten. Avlägsna Shellac eller motsvarande innan behandlingen. Det ingår INTE borttagning av Shellac när du bokar en fotvårdsbehandling hos mig. Jag tar inte bort Shellac eller motsvarande eftersom det krävs specialprodukter till det och är tidskrävande. Jag målar INTE med Shellac.

Lackning av tånaglar -Inklusive Nagellack

120 kr

Vill du ha ett nytt nagellack bokar du detta alternativ.
Nagellacket får du naturligtvis behålla. Avlägsna Shellac eller motsvarande innan behandlingen. Det ingår INTE borttagning av Shellac när du bokar en fotvårdsbehandling hos mig. Jag tar inte bort Shellac eller motsvarande eftersom det krävs specialprodukter till det och är tidskrävande. Jag målar INTE med Shellac.


Onlinebokning via Boka direkt 

Boka_tid_Vitjpeg

mobil: 070- 238 40 81 
e-post: info@zimbaz.se  

Tar ej emot remisser från Region Dalarna.