Behandlingar

Vill du ge dina fötter det lilla extra och önskar få en fotbehandling hemma hos dig?

Jag är ambulerande medicinsk fotterapeut i Avesta kommun, vilket innebär att jag kommer hem till dig och utför behandlingen du önskar.

Mobil: 070-238 40 81


Medicinsk fotvård

60 minuter. 700 kr

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Nagelbanden rensas och naglarna klipps. Slipar och fräser om det behövs. Förhårdnader, liktornar, vårtor tas om hand om sådant finns och foten filas. Behandlingen avslutas med en fotmassage.

 

Fot-SPA

60 minuter. 750 kr inkl. moms

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Sedan följer en skrubb av fötterna. Naglarna klipps och foten filas. Behandlingen avslutas med en lugn fot massage.

Vill du ha hjälp med hälsprickor m.m. dvs det som tillhör medicinsk fotvård bokar du tjänsten medicinsk fotvård istället.

 

Friskvårds fotvård

60 minuter. 700 kr inkl. moms

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Detta är enklare fotbehandling för trötta och ömmande fötter. Vi pratar om förebyggande fotvård. Behandlingen avslutas med en fotmassage. 

Den här tjänsten är godkänd för friskvårdsbidrag.


Bra att veta

Behandlingen kan ibland ta längre tid än beräknat.
Våra fötter är olika och kan behöva olika tid för behandling. Utöver behandlingstiden tar det även en liten stund att packa upp och ned det jag behöver för att utföra behandlingen. Tiden jag är hos dig kan därmed vara längre än den angivna behandlingstiden. Boka därmed helst inte något annat direkt efter din fotvård.

Innan behandlingen
- Det bra om du har avlägsnat nagellack.
Hinner du inte tar jag annars bort det, men det gör att jag måste korta ner behandlingstiden lite.
- Ta gärna fram ett par rena strumpor som du kan ta på efter behandlingen.
- Avlägsna Shellac eller motsvarande.
Det ingår INTE borttagning av Shellac när du bokar en fotvårdsbehandling hos mig. Jag tar inte bort Shellac eller motsvarande eftersom det krävs specialprodukter till det och är tidskrävande.

Journalfrågor innan behandlingen
Innan behandlingen kommer du att bli tillfrågad om du har diabetes, psoriasis, reumatism, blodsjukdomar  eller äter blodförtunnande medicin. Samt om du har allergi mot parfym, mandelolja eller något annat.

Avbokning

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. Ej avbokad tid debiteras.

GDPR

Den 25 maj 2018 infördes en ny dataskyddsförordning, GDPR, inom EU. Det är alltid lika viktigt för mig att du känner dig trygg i min behandling av dina personuppgifter.

De uppgifter som tas in vid en bokning är namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Jag samlar in nämnda uppgifter för att kunna ha kontakt med dig för tjänsten du bokat och som underlag i bokföring samt för att kunna föra journal. Uppgifterna sparas enligt Bokföringslagen i 7 år och uppgifterna i journalen sparas i 10 år efter den senaste anteckningen.

Vem är personuppgiftsansvarig?

Anna Söderberg

info@zimbaz.se

Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med?

Bokadirekt, för tidsbokning.

Du kan närsomhelst välja att bli raderad ur bokningssystemet.

- Journaler förvaras i ett låst säkerhetsskåp som bara jag (din ansvariga terapeut) har tillgång till.

Dina rättigheter

Du kan närsomhelst be att få veta vilka personuppgifter som finns hos mig (Anna) och/eller få uppgifterna borttagna. Skicka då e-post till: info@zimbaz.se


Jag tar ej emot remisser från Region Dalarna