Behandlingen kan ibland ta längre tid än beräknat.
Våra fötter är olika och kan behöva olika tid för behandling. Utöver behandlingstiden tar det även en liten stund att packa upp och ned det jag behöver för att utföra behandlingen. Tiden jag är hos dig kan därmed vara längre än den angivna behandlingstiden. Boka därmed helst inte något annat direkt efter din fotvård.

Innan behandlingen 
-Det bra om du har avlägsnat nagellack.
Hinner du inte tar jag annars bort det, men det gör att jag måste korta ner behandlingstiden lite.

- Ta gärna fram ett par rena strumpor som du kan ta på efter behandlingen.

- Avlägsna Shellac eller motsvarande. Det ingår INTE borttagning av Shellac när du bokar en fotvårdsbehandling hos mig. Jag tar inte bort Shellac eller motsvarande eftersom det krävs specialprodukter till det och är tidskrävande.

Journalfrågor innan behandlingen
Innan behandlingen kommer du att bli tillfrågad om du har blodsjukdomar, diabetes, psoriasis, reumatism  eller äter blodförtunnande medicin. Samt om du har allergi mot parfym, mandelolja eller något annat.


Avbokning

Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid, och ej avbokad tid debiteras.

GDPR

Den 25 maj 2018 infördes en ny dataskyddsförordning, GDPR, inom EU. Det är alltid lika viktigt för mig att du känner dig trygg i min behandling av dina personuppgifter.

De uppgifter som tas in vid en bokning är namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Jag samlar in nämnda uppgifter för att kunna ha kontakt med dig för tjänsten du bokat och som underlag i bokföring samt för att kunna föra journal. Uppgifterna sparas enligt Bokföringslagen i 7 år och uppgifterna i journalen sparas i 10 år efter den senaste anteckningen.

Vem är personuppgiftsansvarig?

Anna Söderberg

info@zimbaz.se

Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med?

- Bokadirekt, för tidsbokning.
Du kan närsomhelst välja att bli raderad ur bokningssystemet.

- Journaler förvaras i ett låst säkerhetsskåp som bara jag (din ansvariga terapeut) har tillgång till.

Dina rättigheter

Du kan närsomhelst be att få veta vilka personuppgifter som finns hos mig (Anna) och/eller få uppgifterna borttagna. Skicka då e-post till: info@zimbaz.se