Bra att veta inför din fotbehandling

Behandlingen kan ibland ta längre tid än beräknat
Våra fötter är olika och kan behöva olika tid för behandling. Utöver behandlingstiden tar det även en liten stund att packa upp och ned det jag behöver för att utföra behandlingen. Tiden jag är hos dig kan därmed vara längre än den angivna behandlingstiden. Boka därmed helst inte något annat direkt efter din fotvård.

Ta fram rena ombytes strumpor
Ta gärna fram rena strumpor att ta på efter avslutad behandling.

Innan behandlingen
Det bra om du har avlägsnat nagellack. Hinner du inte tar jag annars bort det, men det gör att jag måste korta ner behandlingstiden lite. Avlägsna Shellac eller motsvarande. Det ingår inte borttagning av shellac när du bokar en behandling hos mig. Jag tar inte bort shellac eller motsvarande eftersom det krävs specialprodukter till det och är tidskrävande.

Journal frågor innan behandlingen
Innan behandlingen kommer du att bli tillfrågad om du har diabetes, psoriasis, reumatism eller äter blodförtunnande medicin. Samt om du har allergi mot parfym, mandelolja eller något annat. Journaler förvaras i ett låst säkerhetsskåp som bara jag (din ansvariga terapeut) har tillgång till.