Önskar du få en fotbehandling hemma hos dig?

Jag är ambulerande medicinsk fotterapeut i Avesta kommun, vilket innebär att jag kommer hem till dig och utför fotbehandlingen.

Medicinsk fotvård

Cirka 60 minuter. 700 kr


Vill du få fina fötter och ge dina fötter det lilla extra?

En medicinsk fotvård lämpar sig både för dig som vill förebygga så att dina fötter inte drabbas av problem, samt för dig som vill ha hjälp med att ta hand om förhårdnader, liktornar och vårtor etc.

Behandlingen innefattar ett uppmjukande fotbad, därefter fixas naglar, foten filas och eventuella problem tas om hand innan vi avslutar med en avkopplande fotmassage.

Friskvårdsbidraget går ej att använda till den här tjänsten.

Jag tar ej emot remisser från Region Dalarna.

Bokningsvillkor

Bokningen godkänner att du läst och accepterar villkoren. 

Betalning
Betalning sker på plats. Kortbetalning (izettle), swish eller kontant. 

Avbokning
Avbokning måste ske senast 24 timmar innan bokad tid. Ej avbokad tid debiteras. Avbokning ska ske via e-post till info@zimbaz.se och det ska tydligt framgå att du vill avboka, vilket sedan ska bekräftas av mig (Anna).

GDPR
Den 25 maj 2018 infördes en ny dataskyddsförordning, GDPR, inom EU. För mig är det viktigt att du känner dig trygg i min behandling av dina personuppgifter. De uppgifter som tas in vid en bokning är förnamn och efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Jag samlar in nämnda uppgifter för att kunna ha kontakt med dig för tjänsten du bokat och som underlag i bokföring. Uppgifterna sparas i 2 år efter vår senaste kontakt, dock med undantag av de uppgifter som krävs enligt Bokföringslagen, 7 år.

Dina personuppgifter finns endast hos mig och du kan närsomhelst be att få veta vilka personuppgifter som finns hos mig (Anna) och/eller få uppgifterna borttagna. Skicka då e-post till: info@zimbaz.se

Vill du veta mer om mig som medicinsk fotterapeut?